X

Instagram filters

Yes nieuwe filters! We zaten er al een tijdje op te wachten en het is eindelijk zover. Instagram heeft de nieuwe filters voor stories uitgerold. Er zijn verschillende nieuwe manieren mogelijk om Instagram verhalen te maken.

We hebben hier verschillende voorbeelden met het gebruik van deze opties voor je neergezet

 
Snel naar je antwoord: Voorbeeld stories Instagram
GIFS
Templates
Instagram reageert

 

 

Start met Instagram stories!

Toen Instagram begin dit jaar de update uitrolde voor het maken van een creator profiel, wisten we al dat dit pas het begin was een nieuwe manier voor het gebruik van Instagram.

Dit weekend heeft Instagram hier een schepje boven opgedaan met de nieuwe update voor stories. We hebben hieronder voorbeelden neergezet die je kunt gebruiken voor je stories.

Om te beginnen zul je eerst naar je verhaal moeten gaan. Er zijn twee mogelijkheden om naar je eigen Instagram verhaal te gaan. We hebben beide manieren hieronder voor je neergezet in een afbeelding. Wanneer je bij je eigen verhaal bent, swipe naar links totdat je bij ‘’maken’’ komt.
De 1e: Ga naar je feed en klik vervolgens op je verhaal.
De 2e: Ga naar je eigen profiel en klik vervolgens op je verhaal.

 

Hoe kom je bij je verhalen op Instagram


Nu kan je beginnen met het maken van unieke Instagram stories voor je zakelijke account!
 

Schiet er niet direct iets te binnen? Geen probleem, wij helpen je op weg met genoeg voorbeelden voor je stories.

 

 

 

GIFS

Het eerste voorbeeld (een van de meest gebruikte opties bij WhatsApp) GIFS! Het gebruiken van een gif kan een leuke toevoeging, opening of afsluiter zijn voor je verhaal. Hieronder zie je in 5 stappen hoe je een gif op Instagram selecteert, aangepast en plaatst op je story!

1: Kies voor de optie GIF
2: Vul een onderwerp in waar je een GIF over wilt zoeken
3: Swipe door de verschillende opties en kies je story
4: Pas je story aan naar smaak. TIP: Gebruik hier je bedrijfsnaam, vraag of een swipe up!
5: Gelukt? Plaats je story!

 

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

 

 

 

Niet gelukt? Stuur ons een bericht via Instagram en we helpen je graag! @rosconsultancy

 

 

Templates

Het volgende voorbeeld wat we behandelen is ‘’Instagram Templates voor stories’’. We hebben de verschillende templates gebruikt en verschillende voor je gemaakt met zowel oude als nieuwe templates.

We waren iets te enthousiast met het maken van de voorbeelden, we maakten namelijk 12 voorbeelden voor je Instagram verhaal!

Je kunt de voorbeelden bekijken via video of via het PDF bestand:
Voorbeelden Instagram Stories

 


Als je inspiratie hebt opgedaan en je een van deze templates gebruikt, zouden we het erg leuk vinden als je ons tagt @rosconsultancy

 


 

Reactie Instagram

Afgelopen weekend maakte Instagram het op zijn eigen manier bekend dat er nieuwe filters en camera mode uitkomen. Zie hier het bericht van Instgram:

 

 

 

Altijd op de hoogte van de nieuwste tips & blogs!

Benieuwd naar de volgende stappen die je kan zetten voor het vergroten van je Instagram account voor meer volgers/Likes of reacties? Volg ons voor waardevolle tips & informatie via onze social media kanaal waar jij actief op bent!

Altijd op de hoogte van de nieuwste tips & blogs!

Benieuwd naar de volgende stappen die je kan zetten voor het vergroten van je Instagram account voor meer volgers/Likes of reacties? Volg ons voor waardevolle tips & informatie via onze social media kanaal waar jij actief op bent!

Online en nu?

Je klanten zijn ongeacht je branche actief op Facebook, ben jij al echt actief. En gesproken over Instagram marketing, waar begin je?

Google, je beste vriend en makkelijk in gebruik wanneer je iets zoekt. Maar als je gevonden wilt worden op Google, wordt het een stuk lastiger.

Advertenties die aansluiten bij je doelgroep, het vergroten van je online bereik, meer kliks op je website, of doelgerichte sales.

Een unieke en betaalbare website of een uitgebreide website op maat. Wij kijken graag mee wat voor een soort website het beste bij jouw product past.

Wat doen wij?
  • Websites voor MKB & Grote partijen
  • Facebook management organisch & advertenties
  • Instagram management organisch & advertenties
  • Google ondersteuning
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Google Mijn Bedrijf
  • Multimedia & design
  • Promotievideo's & advertentiemateriaal
Contact

+ 31 (0)24 204 95 88
Dorpssingel 10, 6641 BE Beuningen
info@ros-c.nl
Voor een online groei

Gratis gesprek